• Alfabetisering
  • Kerk- en schoolbouw
  • Doorgeven van Gods woord

Een goed doel ondersteunen in India

Dit is uw kans om een goed doel te ondersteunen dat verandering brengt voor de bevolking van India. Stichting Serve India heeft als missie om de bevolking van India te raken met de kerk en het Evangelie van Jezus Christus. Wij volbrengen onze visie door in te zetten op alfabetisering, zodat het woord van God toegankelijk wordt voor hen. Als goed doel vragen wij om uw ondersteuning, zodat we een wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan de levens van vele mensen India.

Maak nu een donatie

Draag bij aan een goed doel dat zich richt op het ondersteunen van alfabetisering in India

Op het moment beschikken miljoenen mensen in India niet over de vaardigheden om te lezen en te schrijven. Hierdoor is het hen bijzonder lastig om succesvol te participeren in hun gemeenschappen en op deze wijze bijvoorbeeld een goede baan te bemachtigen. Door Stichting Serve India te ondersteunen als goed doel, vergroot u de levenskansen van de bevolking van India. Daarnaast is het mogelijk de mensen verlichting te brengen met het woord van god, dat zijn na onze hulp zelf kunnen ervaren. Ook gebruiken wij uw donaties bijvoorbeeld om kerken te bouwen. Ondersteun ook het mooie werk dat wij als goed doel in India uitvoeren.

Doneer snel om levens te veranderen

Wilt u graag een goed doel ondersteunen en zo het woord van God en kennis van de Bijbel verspreiden in India? Doneer dan aan India via Stichting Serve India uit Woudenberg, dicht bij Amersfoort. Wilt u graag meer weten over onze projecten? Vul dan het contactformulier in en ontdek hoe u levens kunt veranderen.

Geef via een tikkie:

https://tikkie.me/pay/ServeIndia/rDfKGXg3FfTaGArrxqXMW4

Of doneer via onderstaand bankrekeningnummer:

NL45 ABNA 0553 3561 35
t.n.v. Stichting Serve India

tikkie qr code